***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! „Политици“ плашат с фалшиви новини и губят времето на всички. Днес и утре България има друг премиер


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 16 януари   

 

Богдан Богданов е министър-председател, излиза наяве от заповед на премиера акад. Николай Денков от 11 януари 2024 г. 

В писмото е посочено, че министърът на стопанската система и промишлеността ще извършва функционалностите на министър председател от 16 до 17 януари 2024 година

***

С наближаването на изборите за Европейски парламент политици, които целят да отклонят България от европейския стандарт на живот, настойчиво насаждат срах и ненавист посредством дезинформация. На прицел е възприятието за национална горделивост на българите, което създателите на подправените вести се надяват да обиден. 

„ ФАЛШИВАТА НОВИНА: Министерският съвет експресно трансформира закона за бежанците, с цел да може да приема хиляди бежанци, а с цел да се интегрират в обществото, ще се забрани „ Аз съм българче! “

***

Трябва да си обясняваме очевадни неистини и операции на някой, който не е задоволително кадърен да бъде същински политик и се опитва да се задържи през подправени вести и нагли операции, разчитайки, че никой няма да му потърси сметка. 

***

***

Митническите чиновници на Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево " откриха и задържаха над 3 кг. кокаин при инспекция на товарен автомобил, излизащ от страната, оповестиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

***

Служителите в столичния градски превоз са подготвени на митинги. Исканията им още от края на предходната година не са чути. Те упорстват за 30% нарастване на заплатите.

***

Биологичният татко, който се завърна от Германия, може да поеме грижите за детето, тъй като той не е лишен от наставнически права. Двамата с майката са в процедура на бракоразвод и бащата има права и учредения за това.  Самият той категорично е декларирал, че желае да вземе детето, а и детето има немско поданство – изясни юрист Васил Попов.  

По думите му, от изнесеното в правосъдната зала излиза наяве, че насилникът е пастрокът, който живее с майката на фамилни начала. Каква е ролята на дамата и за какво се е случвало това занапред ще се откри.

Знае се, че биологичният татко е подавал сигнали против двойката, при която живее детето, за неприятна обществена среда. Има данни, че майката е лабилна и е злоупотребявала с алкохол, само че няма доказателства да е малтретирала момченцето.

***

Полигоните за безвредно шофиране би трябвало да станат част от подготовката на водачите. Започваме изследвания за тяхното внедряване в програмата за образование. Това сподели министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков на среща с родители на деца, починали при пътни произшествия.

***

Интересно… само че факт. 

Според резултатите от изследването 54,8 % от запитаните дават отговор, че са съгласни с въвеждането на опция за цивилен брак на еднополови двойки. Несъгласие с сходна вероятност показват 42,5 % от участниците в анкетата, извършена през предходната седмица.

***

„ Руският президент Владимир Путин е  слаб човек ", това сподели украинският външен министър Дмитро Кулеба пред американската телевизия ABC News.

„ Адолф Хитлер също е показал мощ в продължение на дълги години, само че всички знаем по какъв начин е приключил той ", добави Кулеба, визирайки самоубийството на водача на Нацистка Германия (30 април 1945 г.).

***

Вчера йеменските пирати поразиха с противокорабна балистична ракета американски транспортен съд за транспортиране на насипни товари – плавателният съд претърпя лимитирани вреди и продължи по маршрута си, без някой да пострада, написа Българска национална телевизия.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР